Linda Johansson

Utbildad på Gävles Cirkusgymnasium, Moscow State School for circus and variety arts och Beijing international art school.
Har även gått en ICP utbildning i pyroteknik, och brandförsvarets kurs Heta arbeten.
Jobbade tidigare som artist på heltid men har numera sadlat om till Friskvårdsterapeut och instruktör i akrobatik, uppträder numera gärna någon gång ibland och är med och skapar shower och föreställningar.
Diciplin: Brinnande Kinesiska Meteorer, Pyroteknik och Luftakrobatik.

Emil Kumlin

Jonglör, eldartist och stuntman.
Utbildad på Gävles Cirkusgymnasium, Moscow State School for circus and variety arts och Beijing international art school.
Har även gått smålandskrutbruks SFX/Pyroteknik utbildning, och brandförsvarets kurs Heta arbeten.

Elsa Näslund

Cirkusartist sedan 8-års ålder.
Uppvuxen på Norrköpings ungdomscirkus och tog examen 2014 från Academy of Circus and Performance Art i Nederländerna.
Uppträder nu som luftartist och eldartist samt med mänskliga pyramider och akrobatik.Stina Gustafsson

Luftakrobat, eldartist och dansare.
Började min cirkuskarriär som 6åring 1999 i Norrköpings Ungdomscirkus för att mamma var trött på att ha mig klättrandes på möblerna hemma. Det visade sig bli ett livslångt intresse.
Mina huvuddicipliner kom att bli luftakrobatik, mänskliga pyramider, eldpoi och dans. Jag har genom åren tävlat utomlands i Berlin, i Talang 2007 och besökt delar av Sverige jag aldrig annars skulle hamnat på om det inte vore för cirkusen.
På sidan av cirkusen har jag gått en scen och musikalutbildning, dansat stilar som hiphop, jazz, modernt och house samt själv arbetat som cirkustränare.
Efter att Linda och Emil kommit hem ifrån sina utbildningar i Kina och Moskva arbetade de som mina cirkustränare och det är så jag blev en del av denna grupp.För Bokning och mer information:

info@pyromaniart.com

Tel:   076 - 220 85 40